Jak působí meditační hudba s frekvencemi alfa a théta

10820_240-180Do veškeré meditační hudby a hudby, která je součástí mluvených - řízených meditací Musicavibra jsou zakomponovány modulované zvukové frekvence alfa nebo théta. Meditační hudba s těmito frekvencemi pomáhá hlouběji prožít meditační stav, stav relaxace, uvolnění a zklidnění mysli.

Frekvence alfa ve spojení s meditační hudbou pomáhají dostat mysl do jejího vyrovnaného a zdravého stavu. Pomáhá zastavit nebo oprostit se od vlastních rušivýchJak-pusobi-frekvence-alfa-a-theta-v-meditacni-hudbe---Klara-Hanzalova---Musicavibra-01 myšlenek, více se koncentrovat na sebe a svou aktivitu během poslechu meditační hudby.

Frekvence alfa vytváří stav, kdy obě mozkové hemisféry – pravá i levá, pracují synchronně a jsou propojené. Díky této rovnováze pak můžeme pociťovat projasnění mysli, pocit bezpečí, klidné a pozitivní emoce.

Stav théta uvádí mysl do lehkého transu, vytváří stav hlubokého uvolnění a umožňuje spojení s pokročilou intuicí a s vnitřním přirozeným stavem bytí. Poslech meditační hudby s frekvencemi théta pomáhá při usínání, zlepšuje kvalitu spánku a zdraví.

U řízených – mluvených meditací pomáhá frekvence alfa probouzet představivost, koncentraci a tvořivost. Posluchač má lepší možnost dosáhnout duševních vhledů do své osobnosti, dosáhnout uvědomění o sobě a probouzet své kvality a pozitivní aspekty svého já.

Díky frekvencím alfa, které harmonizují propojení pravé a levé hemisféry, je poznání, které mluvené – řízené meditace zprostředkovávají, trvale přenositelné do každodenního života.
 

Zpět do obchodu